×

Camera Feteasca Neagra

Dacă avem în podgorie un rege, atunci trebuia să avem și o regină. Ea se numește Feteasca Neagră. Pentru că unii specialiști consideră acest soi “rubinul vinurilor românești” (Pusca I., 2006), noi am dat viață camerei prin culoarea rubinie a mobilierului. Și dacă tot este regină a primit și cea mai mare cameră din cabană cu cele mai multe paturi (sunt două, dar la nevoie facem patru).

Strugurii sunt de mărime mijlocie, au o formă cilindrică, regulată, boabele sunt de formă sferică, așezate des pe ciorchine. Pielița are o grosime mijlocie, de culoare roșu-închis, aspect negru-albăstrui, cu pulpă zemoasă și necolorată. Vinul este unul de calitate superioară cu o aciditate ridicată, dar odată cu învechirea devine echilibrat și corpulent. Mai putem simți arome de fructe roșii, mure, affine sau chiar prune coapte.

Facilități

Cabana noastră este complet echipată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și pentru a garanta o relație completă în timpul șederii dumneavoastră. Sistemul nostru multimedia este actualizat și vă puteți bucura în mod gratuit de WiFi-ul în zona cabanei.

15 mp

2 x paturi single

Gratuit!

2 persoane

  • TV cu ecran plat
  • canale prin satelit

Partea laterală a cabanei

Galerie

Descoperiți frumusețea ofertelor noastre exclusive de cazare. Descoperiți-vă seninătatea într-o natură fantastică.